Ekmekci: Gözleme-concept met oosterse sfeer en focus op beleving
Ekmekci is een eigentijds horecaformule die zich onderscheidt met een Turks georiënteerde menukaart en warme, uitnodigende sfeer. De keten is vooral bekend van haar specialiteit, de gözleme: een gevouwen en gegrilde yufkawrap met gesmolten kaas en verse ingrediënten. Ekmekci bedient gasten gedurende de hele dag – van ontbijt tot avondeten – en trekt een breed publiek met locaties in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. De formule combineert gastvrijheid met een uniek visueel concept waarin de ‘tree of friendship’ centraal staat, symbool voor het delen van eten en verbinding tussen mensen.
DIT IS PREMIUM CONTENT
Log in om verder te lezen. Heb je nog geen HOMiES account? Maak dan nu je gratis HOMiES account aan en krijg direct toegang tot onze premium content.
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.