HOMiES | Kennisbank Hero | Foodservice HOMiES 2025 HOMiES | Kennisbank Hero | Foodservice HOMiES 2025

Start-Ups

HOMiES en Gastvrij Rotterdam hebben hun samenwerking vernieuwd om start-ups en scale-ups in Foodservice een krachtig platform te bieden. Ben jij een Start-Up of Scale-Up en kun je wel wat hulp gebruiken? Deel dan nu gratis jouw start-up verhaal op ons HOMiES platform en breng jouw bedrijf onder de aandacht van ruim 20.000 ondernemers tijdens Gastvrij Rotterdam.
Alle Start-Ups
HOMiES Startups BiKL Foods HOMiES Startups BiKL Foods
Start-Ups
BiKL Pickles: Groente die op de menukaart thuishoort
BiKL Pickles maakt verse, natuurlijke en gefermenteerde groenten voor horeca. Met klanten als STACH, Shell en Bagels & Beans zet BiKL groente weer op de kaart. Tjebbe van Meeteren deelt zijn missie, lessen en lef en laat zien dat je geen chef hoeft te zijn om impact te maken.
Lees meer
HOMiES Startups OlvLimits HOMiES Startups OlvLimits
Start-Ups
OlvLimits: Radicaal eerlijke olijfolie met smaak, speelsheid en een missie
OlvLimits is een jonge start-up die olijfolie radicaal eerlijk maakt. Met verse olie, labresultaten, QR-scan en een kleurrijke missie brengen Roos & Sil meer smaak, transparantie en speelsheid in de markt. Hun droom? Olijfolie behandelen zoals wijn. Met aandacht, beleving en een flinke dosis eerlijkheid.
Lees meer
HOMiES Startups Zeeuwsche Zoute HOMiES Startups Zeeuwsche Zoute
Start-Ups
Zeeuwsche Zoute: Een oud Zeeuws ambacht met een nieuwe toekomst
Zeeuwsche Zoute herintroduceert een eeuwenoud Zeeuws ambacht: zout winnen uit de Oosterschelde. Met smaakvarianten als wakame, zwarte knoflook en gerookt zout zet Christian Clerx zijn streekproduct op de kaart. Duurzaam, transparant en culinair onderscheidend.
Lees meer