Le Pain Quotidien: Ambachtelijk bakkerijrestaurant met Belgisch erfgoed en gedeelde tafels
Le Pain Quotidien – Frans voor ‘het dagelijks brood’ – is een bakkerijrestaurantformule die in 1990 werd opgericht in Brussel door chef-kok Alain Coumont. Vanuit een verlangen naar authentiek zuurdesembrood opende hij zijn eerste vestiging, met een lange tafel als symbool voor verbinding. Inmiddels heeft Le Pain Quotidien wereldwijd honderden locaties, en is de formule ook al jaren actief in Nederland. De vijf Nederlandse vestigingen combineren biologische broden en rustieke gerechten met een huiselijke sfeer, waarbij beleving, duurzaamheid en eenvoud centraal staan. De gemeenschappelijke tafel is nog altijd het kloppend hart van de formule.
DIT IS PREMIUM CONTENT
Log in om verder te lezen. Heb je nog geen HOMiES account? Maak dan nu je gratis HOMiES account aan en krijg direct toegang tot onze premium content.
Délifrance is een internationale franchiseformule die Franse bakkerij- en lunchbeleving toegankelijk maakt voor consumenten over de hele wereld. Sinds de…
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.