Maak je klaar voor een unieke en superleuke interactieve Q&A-sessie met Misja Vroom, CEO van Domino’s Benelux. Misja begon zijn carrière bijna 30 jaar geleden als manager in een van de eerste Domino’s-vestigingen in Nederland. Sindsdien heeft hij zijn weg omhoog gewerkt en was hij zowel franchisenemer als operationeel directeur. Nu leidt hij een netwerk van bijna 400 winkels in Nederland en deelt hij graag zijn inzichten met ons.
Wat kun je verwachten?
💡 Q&A-sessie met Misja Vroom:
Tijdens deze HOMiES Q&A sessie gaan we niet alleen luisteren naar het persoonlijke verhaal, maar gaan we ook vooral met Misja in gesprek. Hoe heeft hij Domino’s door de jaren heen constant weten te vernieuwen en tegelijkertijd trouw weten te blijven aan de kernwaarden van kwaliteit, klantgerichtheid en sterke teams? Wat zijn de grootste uitdagingen die hij heeft overwonnen, en welke kansen ziet hij voor de toekomst?
Dit is jouw kans om je vragen te stellen, inzichten te delen en samen na te denken over hoe we als HOMiES kunnen leren van zijn lessen. Van innovatie in bezorgmethoden en menu-uitbreidingen tot de kracht van een goed getraind team en een sterke franchiseformule – deze sessie draait om de praktijk. Samen met Misja gaan we dieper in op hoe we innovatie en klantgerichtheid kunnen vertalen naar onze eigen persoonlijke rollen in foodservice.
Kortom, meld je snel aan en doe mee aan deze interactieve sessie met Misja van Domino’s.
Praktische Informatie
Datum: 30 september 2025
Locatie: Domino’s Hoofdkantoor
Adres: Defensiedok 4, Nieuwegein
Ontvangst gasten: 09.30 uur
Start Q&A Sessie: 10.00 uur
Einde Q&A Sessie: 11.30 uur
Gezamenlijke Lunch: 11.30 uur
Vertrek gasten: 12.30 uur
Aanmelden Q&A Sessie
Ben jij erbij tijdens dit evenement? Meld je dan nu direct aan en wees welkom!
Meer Events
Wellicht ook leuk voor jou?
Inspiratiedagen
Onze grote bijeenkomsten waar we de belangrijkste thema’s in foodservice bespreken. Met inspirerende keynotes, workshops, een mini markt en volop netwerkmogelijkheden bieden deze dagen alles wat je nodig hebt om op de hoogte te blijven in Foodservice.