Je wilt meer zijn dan een schakel in de keten; je wilt écht bijdragen aan het succes van jouw klant. Maar hoe begrijp je de strategie achter hun formule en zorg je dat jouw aanpak daarop aansluit? Tijdens deze Masterclass over Formule Management, georganiseerd in samenwerking met The Category & Trade Company, verkennen we hoe je onderscheidend vermogen creëert en een formule versterkt door jouw eigen rol slim(mer) te benutten.
Wat kun je verwachten?
• Hoe formuleontwikkeling en formulebeheer werkt.
• Praktische tools om beter aan te sluiten bij de formule.
• Voorbeelden en inzichten die direct toepasbaar zijn.
Wie geeft deze Masterclass?
The Category & Trade Company! Sinds 2008 een toonaangevende specialist in category management, formuleontwikkeling en datagedreven strategieën. Met een focus op food, foodservice en retail helpt CTC organisaties duurzame groei te realiseren door te denken vanuit de shopper, samenwerking te versterken en kennis praktisch toe te passen.
Trainer 1: Derk Remmelink.
Derk Remmelink heeft na de Hoge Hotelschool bedrijfskunde gestudeerd en de opleiding Master in Food Management gevolgd. Derk is al 20 jaar actief op het commerciële vlak, vooral in Formule en Category Management. Derk is bekend met zowel de food als non food retail en werkte onder meer bij Pearle, DA, C1000 en BOOTS. In 2019 sloot hij zich aan als partner bij The Category & Trade Company met als doel het vakgebied Formule Management te ontwikkelen.
Trainer 2: Francesco Gribling
Francesco heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende commerciële rollen bij Foodservice en Foodretail bedrijven als Zwanenberg Food Group, GreenYard en FrieslandCampina. Francesco is sterk in het begeleiden van organisaties in verandering. Hij zet complexe opdrachten om in pragmatische oplossingen. Heeft een ‘hands-on’ mentaliteit en maakt teams, organisaties en businesses beter.
Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze HOMiES Mini Masterclass over Formule Management? Schrijf je dan nu snel in via onderstaand formulier en doe met ons mee!
Praktische Informatie
Datum: 5 februari 2025
Locatie: The Category & Trade Company (Utrechtseweg 35, 3811 NA te Amersfoort)
Ontvangst gasten: 09.30 uur
Start Masterclass: 10.00 uur
Einde Masterclass: 12.00 uur
Gezamenlijke Lunch: 12.00 uur
Vertrek gasten: 13.00 uur
Aanmelden MiNi Masterclass
Ben jij erbij tijdens dit evenement? Meld je dan nu direct aan en doe mee! Ben je nog geen lid van Foodservice HOMiES? Geen probleem! Noteer even in de opmerkingen dat je deze sessie gratis wilt bijwonen vanuit onze huidige introductiecampagne en wees welkom!
Meer Events
Wellicht ook leuk voor jou?
Woensdag 12 februari ‘25
Q&A Sessie met Rogier Soetens
We hebben een inspirerende HOMiES Q&A sessie voor jullie gepland met niemand minder dan onze HOMiE Rogier Soetens, Managing Director van Bakerstreet bij Vital Food Group. Bakerstreet is een begrip in foodservice – van franchise-lunchconcept in 1998 tot.… lees meer >>
Vrijdag 28 februari ‘25
Masterclass Sales Fundamentals
In deze interactieve sessie, ontwikkeld samen met Hovingh & Partners, leer je de kunst van moderne sales: hoe ontdek je de echte behoeften van je klant en hoe leid je gesprekken die vertrouwen en overtuiging opbouwen? Met inzichten uit de Ray Leone Sales Funnel geven… lees meer >>
Woensdag 5 maart ‘25
Q&A Sessie met Erik-Jan Ginjaar
Tijdens deze exclusieve HOMiES Q&A-sessie nodigen we je uit om samen met ons in gesprek te gaan met Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur van Postillion Hotels Nederland. Onder zijn leiding zet Postillion een ambitieuze transitie in richting 2030… lees meer >>