HOMiES | Kennisbank Hero | Foodservice HOMiES 2025 HOMiES | Kennisbank Hero | Foodservice HOMiES 2025

Restaurants

Een restaurant moet meer zijn dan alleen goed eten. Gasten zoeken sfeer, storytelling en een reden om terug te komen. Maar welke concepten snappen dat écht? In de HOMiES Formulesheets lees je hoe succesvolle restaurantformules inspelen op trends, gastervaringen optimaliseren en bouwen aan sterke merken. Van casual dining tot high-end: dit zijn de restaurants die de lat hoger leggen.
Alle Restaurants
HOMiES Bedrijfsprofiel De Beren Holding HOMiES Bedrijfsprofiel De Beren Holding
Restaurants
De Beren Restaurants
De Beren, gestart in 1984 met het eerste eetcafé in Rotterdam, is uitgegroeid tot een keten met 50 restaurants en 32 bezorgrestaurants door heel Nederland. Gasten kunnen de hele dag door genieten van ontbijt, lunch, diner of een borrel, zowel in de restaurants als thuisbezorgd. De keten staat bekend om de kwaliteit en versheid van hun producten, zoals de beroemde spareribs en huisgemaakte sauzen. In 2024 werd De Beren uitgeroepen tot meest herkende restaurantketen van Nederland.
Lees meer
HOMiES Bedrijfsprofiel Restaurant Company Europe HOMiES Bedrijfsprofiel Restaurant Company Europe
Restaurants
Restaurant Company Europe
Restaurant Company Europe (RCE), ontstaan uit de fusie tussen Debuut en Loetje Groep in 2020, is de grootste horecagroep van Nederland. Met een portfolio van meer dan 75 restaurants en cafés, waaronder bekende namen als Loetje, Happy Italy en Beers & Barrels, richt RCE zich op een optimale gastbeleving, kwalitatieve producten en een sterke groeistrategie.
Lees meer