Vlaamsch Broodhuys Baker’s Cafés: brood met een missie
Vlaamsch Broodhuys is sinds 1996 een begrip in Nederland dankzij het ambachtelijke zuurdesembrood van oprichter Dimitri Roels. Met hoogwaardige ingrediënten, culinaire passie en jarenlange ervaring laat de formule gasten genieten van brood zoals het bedoeld is: voedzaam, smaakvol en met een karakteristieke knapperige korst. De Baker’s Cafés bieden daarnaast ontbijt, lunch, brunch, high tea en borrel in een warme en gastvrije omgeving.
DIT IS PREMIUM CONTENT
Log in om verder te lezen. Heb je nog geen HOMiES account? Maak dan nu je gratis HOMiES account aan en krijg direct toegang tot onze premium content.
Délifrance is een van oorsprong Franse bakkerijketen die bekendstaat om haar assortiment aan brood, viennoiserie, patisserie en hartige specialiteiten. Met…
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.