HOMiES | Nieuws Hero | Foodservice HOMiES 2025 HOMiES | Nieuws Hero | Foodservice HOMiES 2025

Nieuws

Updates over onze evenementen, samenwerkingen en community
Persfoto HOMiES en The Category & Trade Company intensiveren samenwerking Persfoto HOMiES en The Category & Trade Company intensiveren samenwerking
Persberichten
HOMiES en The Category & Trade Company intensiveren samenwerking
HOMiES en The Category & Trade Company (CTC) verlengen hun strategische samenwerking. Het partnerschap wordt inhoudelijk verdiept en richt zich…
Lees meer
HOMiES en Gastvrij Rotterdam verlengen samenwerking HOMiES en Gastvrij Rotterdam verlengen samenwerking
Persberichten
HOMiES en Gastvrij Rotterdam verlengen samenwerking: meer start-ups, meer impact, meer verbinding
Van belofte naar bewijs: HOMiES bouwt aan een sterker fundament voor innovatie.HOMiES en Gastvrij Rotterdam kondigen vandaag de verlenging van…
Lees meer
HOMiES Persfoto - HOMiES verwelkomt Hemko van Wezel als Partner 1 HOMiES Persfoto - HOMiES verwelkomt Hemko van Wezel als Partner 1
Persberichten
HOMiES verwelkomt Hemko van Wezel als Managing Partner
Foodservice HOMiES, het snelgroeiende platform voor professionals in Foodservice, kondigt een nieuwe fase aan: Verbinders in Foodservice. Centraal staan groei,…
Lees meer
HOMiES StartUp Interview Healzzy2GO HOMiES StartUp Interview Healzzy2GO
Start-Ups
Healzzy2GO: Gezonde snacks, 24/7 binnen handbereik
Gezond leven is allang geen niche meer, maar een noodzakelijke beweging. Toch blijven snoep- en frisdrankautomaten nog steeds dominant in…
Lees meer
HOMiES StartUp Interview Degrow Lab HOMiES StartUp Interview Degrow Lab
Start-Ups
Degrow Lab: Rauwe kombucha met een circulaire missie
In een markt van gezoete frisdrankalternatieven kiest Degrow Lab bewust voor een ander pad. Tijdens het gesprek met Tom Sifrin…
Lees meer
HOMiES StartUp Interview Dem Good Chai HOMiES StartUp Interview Dem Good Chai
Start-Ups
Dem Good Chai: Authentieke chai in een eigentijds jasje
In Nederland wordt chai vaak geserveerd als poeder of siroop. Maar wat als je het échte verhaal en de oorspronkelijke…
Lees meer
HOMiES StartUp Interview Apsara Food & Beverages HOMiES StartUp Interview Apsara Food & Beverages
Start-Ups
Apsara Food & Beverages: Cambodjaanse smaken met een missie
De Aziatische keuken is al lang niet meer weg te denken uit het Nederlandse eetlandschap. Toch blijft één smaakregio opvallend…
Lees meer
HOMiES StartUp Interview Frisj Mints HOMiES StartUp Interview Frisj Mints
Start-Ups
Frisj Mints: Gastbeleving verlengen tot het allerlaatste moment
In de horeca draait het om gastvrijheid van begin tot eind. Toch blijft het laatste contactmoment met de gast vaak…
Lees meer
HOMiES StartUp Interview Mita Foods HOMiES StartUp Interview Mita Foods
Start-Ups
Mita Foods: Authentieke falafel uit Haarlem voor plantaardige keukens
Het aanbod van plantaardige producten groeit snel, maar achter elk product zit een ander verhaal. Tijdens het gesprek met Mischa…
Lees meer
HOMiES StartUp Interview Olijfolie Markt HOMiES StartUp Interview Olijfolie Markt
Start-Ups
Olijfoliemarkt.nl: Transparante kwaliteit voor wie smaak serieus neemt
Olijfolie is voor veel keukens een vast ingrediënt. Toch blijft de echte waarde van dit product vaak onderbelicht. Tijdens het…
Lees meer