Echte gastvrijheid verdwijnt nooit. Maar wat maakt een horecaconcept anno nu succesvol? Van fine dining tot grand cafés: de spelregels veranderen. In de HOMiES Formulesheets lees je hoe klassieke horecamerken zich heruitvinden, waar de kansen liggen en welke formules de standaard zetten. Succes in horeca is geen toeval. Het is strategie.
Willaerts Group is actief in de regio’s Drechtsteden, Rotterdam en de Alblasserwaard. Wat ooit begon met het internationale entertainmentconcept Crazy…
Spaghetteria brengt de traditie van de Italiaanse pastabars naar Nederland. In het eigen laboratorio artigianale worden dagelijks verschillende soorten pasta…
Lute Group, onder leiding van Peter en Marieke Lute, combineert gastronomie met creativiteit, duurzaamheid en gastvrijheid. Met restaurants zoals FÊTEVIS,…
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.