Eten op 10.000 meter is een vak apart. Reizigers verwachten steeds meer van inflight catering: kwaliteit, versheid en slimme concepten die aansluiten bij hun behoeften. Maar welke spelers slagen daarin? In de HOMiES Formulesheets lees je hoe inflight foodservice verandert, welke formules het verschil maken en hoe luchtvaartmaatschappijen hun aanbod vernieuwen. Dit is de toekomst van eten in de lucht.
KLM Catering Services (KCS) is met meer dan 80 jaar ervaring en ruim 1.300 medewerkers de grootste inflight cateraar van Nederland en behoort tot de top vijf in Europa. Het bedrijf levert dagelijks meer dan 55.000 maaltijden voor diverse vluchten en staat bekend om zijn innovatieve benadering, specialistische menuontwikkeling en focus op duurzaamheid door toepassing van de LEAN-filosofie
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.