Een restaurant moet meer zijn dan alleen goed eten. Gasten zoeken sfeer, storytelling en een reden om terug te komen. Maar welke concepten snappen dat écht? In de HOMiES Formulesheets lees je hoe succesvolle restaurantformules inspelen op trends, gastervaringen optimaliseren en bouwen aan sterke merken. Van casual dining tot high-end: dit zijn de restaurants die de lat hoger leggen.
Lute Group, onder leiding van Peter en Marieke Lute, combineert gastronomie met creativiteit, duurzaamheid en gastvrijheid. Met restaurants zoals FÊTEVIS,…
Willaerts Group is actief in de regio’s Drechtsteden, Rotterdam en de Alblasserwaard. Wat ooit begon met het internationale entertainmentconcept Crazy…
Spaghetteria brengt de traditie van de Italiaanse pastabars naar Nederland. In het eigen laboratorio artigianale worden dagelijks verschillende soorten pasta…
The Young Horeca Group, gevestigd in Veenendaal, ontwikkelt en exploiteert uiteenlopende horecaconcepten met elk een eigen culinaire beleving. Bekende namen…
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.