HOMiES | Nieuws Hero | Foodservice HOMiES 2025 HOMiES | Nieuws Hero | Foodservice HOMiES 2025

Nieuws

Updates over onze evenementen, samenwerkingen en community
HOMiES Interview Vegan Visboer 1 HOMiES Interview Vegan Visboer 1
Start-Up Stories
Vegan Visboer: Plantaardige vis van Urk, met smaak én een verhaal
Als je aan Urk denkt, denk je aan vis. Maar dat je er ook plantaardige vis kunt laten ontwikkelen die…
Lees meer
HOMiES BLOG - Hoe goed ken jij de klantreis voordat je een product introduceert HOMiES BLOG - Hoe goed ken jij de klantreis voordat je een product introduceert
Blogs
Hoe goed ken jij de klantreis voordat je een product introduceert?
Customer journey management, customer experience optimalisation.. mijn product redt het ook wel zonder! Of toch niet? Hoe competitiever de markt,…
Lees meer
HOMiES BLOG - Prijsontwikkelingen en prijsverhogingen in Foodservice HOMiES BLOG - Prijsontwikkelingen en prijsverhogingen in Foodservice
Blogs
Prijsontwikkelingen en prijsverhogingen in Foodservice
Er is al veel gezegd en geschreven over prijsontwikkeling en dan vooral over prijsverhogingen. Mislukte oogsten, extra accijnzen, suikertaxen, verpakkingstoeslagen,…
Lees meer
HOMiES Interview LocalTea 1 HOMiES Interview LocalTea 1
Start-Up Stories
LocalTea: Thee van Nederlandse bodem die smaakt naar meer
Wat als je thee niet uit verre landen hoeft te importeren, maar het gewoon lokaal kunt telen? Duurzaam, kwalitatief en…
Lees meer
HOMiES Startups MamasChai HOMiES Startups MamasChai
Start-Up Stories
MamasChai: Echte chai met karakter. Geen poederpraat.
Sommige start-ups beginnen uit frustratie, andere uit fascinatie. Bij MamasChai is het allebei. Oprichter Leonie Ruhe ontdekte tijdens een reis…
Lees meer
HOMiES Startups Matély HOMiES Startups Matély
Start-Up Stories
Matély: Een cold brew maté met energie en karakter
Soms ontmoet je een team dat met niets anders begint dan een gevoel. Geen geld, geen investeerders, geen drankenachtergrond, maar…
Lees meer
HOMiES Startups BiKL Foods HOMiES Startups BiKL Foods
Start-Up Stories
BiKL Pickles: Groente die op de menukaart thuishoort
Het is niet vaak dat je een ondernemer spreekt die een merk weet op te bouwen waar de energie, de…
Lees meer
HOMiES BLOG - Marge Druk_ Advies en Tips voor Toeleveranciers aan de Horeca HOMiES BLOG - Marge Druk_ Advies en Tips voor Toeleveranciers aan de Horeca
Blogs
Marge Druk in de Horeca: 5 tips voor leveranciers en fabrikanten
De horeca in Nederland bevindt zich momenteel in een bijzonder uitdagende periode van marge DRUK, veroorzaakt door een combinatie van…
Lees meer
HOMiES BLOG - Wat blijft er over van de pompshop na 2030 HOMiES BLOG - Wat blijft er over van de pompshop na 2030
Blogs
Wat blijft er over van de pompshop na 2030?
Foodservice en mobiliteit kruisen elkaar dagelijks op de meest bijzondere plekken van Nederland: de tankshop. Maar wat blijft er over…
Lees meer
HOMiES Startups Zeeuwsche Zoute HOMiES Startups Zeeuwsche Zoute
Start-Up Stories
Zeeuwsche Zoute: Een oud Zeeuws ambacht met een nieuwe toekomst
Soms hoef je niet iets nieuws te bedenken om vernieuwend te zijn. Soms hoef je alleen maar iets ouds op…
Lees meer