HOMiES | Kennisbank Hero | Foodservice HOMiES 2025 HOMiES | Kennisbank Hero | Foodservice HOMiES 2025

Start-Ups

HOMiES en Gastvrij Rotterdam hebben hun samenwerking vernieuwd om start-ups en scale-ups in Foodservice een krachtig platform te bieden. Ben jij een Start-Up of Scale-Up en kun je wel wat hulp gebruiken? Deel dan nu gratis jouw start-up verhaal op ons HOMiES platform en breng jouw bedrijf onder de aandacht van ruim 20.000 ondernemers tijdens Gastvrij Rotterdam.
Alle Start-Ups
HOMiES Interview Vegan Visboer 1 HOMiES Interview Vegan Visboer 1
Start-Ups
Vegan Visboer: Plantaardige vis van Urk, met smaak én een verhaal
Vegan Visboer ontwikkelt plantaardige visvervangers die qua smaak en voedingswaarde nauwelijks van echte vis te onderscheiden zijn. Een verhaal van innovatie, samenwerking en impact binnen de eiwittransitie.
Lees meer
HOMiES Interview LocalTea 1 HOMiES Interview LocalTea 1
Start-Ups
LocalTea: Thee van Nederlandse bodem die smaakt naar meer
LocalTea is de eerste grootschalige theeteler van Nederland en maakt thee van Nederlandse bodem. Duurzaam geteeld, ambachtelijk verwerkt en vol smaak. Vanuit hun theegaard in Zundert maken Wouter en Marleen blends die volledig lokaal geproduceerd zijn, zonder pesticiden of kunstmatige toevoegingen.
Lees meer
HOMiES Startups MamasChai HOMiES Startups MamasChai
Start-Ups
MamasChai: Echte chai met karakter. Geen poederpraat.
MamasChai is opgericht door Leonie Ruhe en brengt chai zoals het bedoeld is: met echte thee, specerijen en liefde. Van ready-to-drink tot chai-concentraten voor horeca. Plantaardig, natuurlijk en lokaal geproduceerd. De missie? Poeder eruit, smaak erin. Lees hier het verhaal van Leonie en haar missie in de horeca.
Lees meer
HOMiES Startups Matély HOMiES Startups Matély
Start-Ups
Matély: Een cold brew maté met energie en karakter
Matély is een functionele, biologische cold brew yerba maté uit Amsterdam. Opgericht door Anas Aljamie en zijn team, brengt Matély de Zuid-Amerikaanse traditie van maté naar Europa. Als fris en clean alternatief voor koffie of frisdrank. Geen hype, maar energie met karakter.
Lees meer
HOMiES Startups BiKL Foods HOMiES Startups BiKL Foods
Start-Ups
BiKL Pickles: Groente die op de menukaart thuishoort
BiKL Pickles maakt verse, natuurlijke en gefermenteerde groenten voor horeca. Met klanten als STACH, Shell en Bagels & Beans zet BiKL groente weer op de kaart. Tjebbe van Meeteren deelt zijn missie, lessen en lef en laat zien dat je geen chef hoeft te zijn om impact te maken.
Lees meer
HOMiES Startups Zeeuwsche Zoute HOMiES Startups Zeeuwsche Zoute
Start-Ups
Zeeuwsche Zoute: Een oud Zeeuws ambacht met een nieuwe toekomst
Zeeuwsche Zoute herintroduceert een eeuwenoud Zeeuws ambacht: zout winnen uit de Oosterschelde. Met smaakvarianten als wakame, zwarte knoflook en gerookt zout zet Christian Clerx zijn streekproduct op de kaart. Duurzaam, transparant en culinair onderscheidend.
Lees meer
HOMiES Startups OlvLimits HOMiES Startups OlvLimits
Start-Ups
OlvLimits: Radicaal eerlijke olijfolie met smaak, speelsheid en een missie
OlvLimits is een jonge start-up die olijfolie radicaal eerlijk maakt. Met verse olie, labresultaten, QR-scan en een kleurrijke missie brengen Roos & Sil meer smaak, transparantie en speelsheid in de markt. Hun droom? Olijfolie behandelen zoals wijn. Met aandacht, beleving en een flinke dosis eerlijkheid.
Lees meer