HOMiES en Gastvrij Rotterdam hebben hun samenwerking vernieuwd om start-ups en scale-ups in Foodservice een krachtig platform te bieden. Ben jij een Start-Up of Scale-Up en kun je wel wat hulp gebruiken? Deel dan nu gratis jouw start-up verhaal op ons HOMiES platform en breng jouw bedrijf onder de aandacht van ruim 20.000 ondernemers tijdens Gastvrij Rotterdam.
Vegan Visboer ontwikkelt plantaardige visvervangers die qua smaak en voedingswaarde nauwelijks van echte vis te onderscheiden zijn. Een verhaal van innovatie, samenwerking en impact binnen de eiwittransitie.
LocalTea is de eerste grootschalige theeteler van Nederland en maakt thee van Nederlandse bodem. Duurzaam geteeld, ambachtelijk verwerkt en vol smaak. Vanuit hun theegaard in Zundert maken Wouter en Marleen blends die volledig lokaal geproduceerd zijn, zonder pesticiden of kunstmatige toevoegingen.
MamasChai is opgericht door Leonie Ruhe en brengt chai zoals het bedoeld is: met echte thee, specerijen en liefde. Van ready-to-drink tot chai-concentraten voor horeca. Plantaardig, natuurlijk en lokaal geproduceerd. De missie? Poeder eruit, smaak erin. Lees hier het verhaal van Leonie en haar missie in de horeca.
Matély is een functionele, biologische cold brew yerba maté uit Amsterdam. Opgericht door Anas Aljamie en zijn team, brengt Matély de Zuid-Amerikaanse traditie van maté naar Europa. Als fris en clean alternatief voor koffie of frisdrank. Geen hype, maar energie met karakter.
BiKL Pickles maakt verse, natuurlijke en gefermenteerde groenten voor horeca. Met klanten als STACH, Shell en Bagels & Beans zet BiKL groente weer op de kaart. Tjebbe van Meeteren deelt zijn missie, lessen en lef en laat zien dat je geen chef hoeft te zijn om impact te maken.
Zeeuwsche Zoute herintroduceert een eeuwenoud Zeeuws ambacht: zout winnen uit de Oosterschelde. Met smaakvarianten als wakame, zwarte knoflook en gerookt zout zet Christian Clerx zijn streekproduct op de kaart. Duurzaam, transparant en culinair onderscheidend.
OlvLimits is een jonge start-up die olijfolie radicaal eerlijk maakt. Met verse olie, labresultaten, QR-scan en een kleurrijke missie brengen Roos & Sil meer smaak, transparantie en speelsheid in de markt. Hun droom? Olijfolie behandelen zoals wijn. Met aandacht, beleving en een flinke dosis eerlijkheid.
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.