Q&A Sessie

Met Rogier Soetens van Bakerstreet

HOMiES Q&A SESSIE met Rogier Soetens van Bakerstreet Holding

We hebben een inspirerende HOMiES Q&A sessie voor jullie gepland met niemand minder dan onze HOMiE Rogier Soetens, Managing Director van Bakerstreet bij Vital Food Group.

 

Bakerstreet is een begrip in foodservice – van franchise-lunchconcept in 1998 tot veelzijdige multi-brand operator. Met formules die stuk voor stuk staan voor kwaliteit, duurzaamheid en oprechte aandacht, heeft Bakerstreet een bijzondere plek in onze branche veroverd.

 

Dit is jouw kans om direct in gesprek te gaan met Rogier, dus mis deze kans niet om van Rogier te leren, geïnspireerd te raken en je ideeën te delen. Hij neemt ons tijdens deze HOMiES sessie mee in het verhaal achter Bakerstreet en Vital Food Group en deelt zijn visie op een foodservicewereld die continu in beweging is. Een open gesprek en een discussie met Rogier, waarin je alles kunt vragen over het bouwen van sterke formules, ontwikkelen van succesvolle samenwerkingen en de rol van duurzaamheid in moderne foodservice.

HOMiES Praktische Informatie
Praktische Informatie

Datum: 12 februari 2025

Locatie: Bakerstreet HQ

Ontvangst: 09.30 uur

Start Q&A Sessie: 10.00 uur

Einde Q&A Sessie: 12.00 uur

Gezamenlijke Lunch: 12.00 uur

Vertrek gasten: 13.00 uur

Aanmelden Q&A Sessie

Ben jij erbij tijdens dit evenement? Meld je dan nu direct aan en doe mee! Ben je nog geen lid van Foodservice HOMiES? Geen probleem! Noteer even in de opmerkingen dat je deze sessie gratis wilt bijwonen vanuit onze huidige introductiecampagne en wees welkom! 

Meer Events

Wellicht ook leuk voor jou? 
Vrijdag 28 februari ‘25

Masterclass Sales Fundamentals

In deze interactieve sessie, ontwikkeld samen met Hovingh & Partners, leer je de kunst van moderne sales: hoe ontdek je de echte behoeften van je klant en hoe leid je gesprekken die vertrouwen en overtuiging opbouwen? Met inzichten uit de Ray Leone Sales Funnel geven… lees meer >>

 

Woensdag 5 maart ‘25

Q&A Sessie met Erik-Jan Ginjaar

Tijdens deze exclusieve HOMiES Q&A-sessie nodigen we je uit om samen met ons in gesprek te gaan met Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur van Postillion Hotels Nederland. Onder zijn leiding zet Postillion een ambitieuze transitie in richting 2030… lees meer >>

Donderdag 20 maart ‘25

Toekomst van Klassieke Horeca 

Klassieke horeca groeit sterk, met een verwachte marktaangroei van bijna €3,2 miljard tot 2030. Terwijl consumenten steeds meer beleving buiten de deur zoeken, staan kleine zelfstandigen onder druk door slinkende marges en personeelstekorten. Dit… lees meer >>