Echte gastvrijheid verdwijnt nooit. Maar wat maakt een horecaconcept anno nu succesvol? Van fine dining tot grand cafés: de spelregels veranderen. In de HOMiES Formulesheets lees je hoe klassieke horecamerken zich heruitvinden, waar de kansen liggen en welke formules de standaard zetten. Succes in horeca is geen toeval. Het is strategie.
Black Label Hospitality is een hotelmanagementbedrijf dat wordt geleid door een team van doorgewinterde hospitalityprofessionals met meer dan vijftig jaar…
Van Velthooven Horecagroep is de overkoepelende organisatie achter diverse horecazaken van ondernemer Marco van Velthooven in het centrum van Hilversum.…
The Young Horeca Group, gevestigd in Veenendaal, ontwikkelt en exploiteert uiteenlopende horecaconcepten met elk een eigen culinaire beleving. Bekende namen…
Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem onderscheidt zich door grootschalige ecodisplays waarin complete ecosystemen zijn nagebouwd. Bezoekers wandelen door een overdekte…
Tijdens onze fysieke evenementen krijg je cookies bij de koffie, maar ook online maken we gebruik van digitale cookies. We zijn verplicht om je hier netjes over te informeren, dus bij deze ter informatie.